13Sustinatori1,395.00 €raised Choose An Amount € Make this donation Once Daily Weekly Monthly Yearly Payment Options Manual PayPal Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi, dar, pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său. Luca 10:2 În fiecare zi cineva poate auzi mesajul care îi poate schimba viața, ascultând Radio Vocea Evangheliei. Vino […]

citeste mai mult

Ne propunem să ducem 1000 de copii din Oltenia în tabere creștine in anul 2017. Alături de învățători și de lideri creștini, acești copii vor avea șansa să-L întâlnească pe Domnul Isus Cristos și să fie transformați.
Ajută unul sau mai mulți copii din Oltenia să audă Evanghelia. Dă o șansă unui copil fără nicio șansă.

citeste mai mult

Proiectul Africa este derulat în colaborare cu Misiunea Speranța pentru Africa.
RVE își propune să transmită Evanghelia dincolo de barierele de cultură, de culoare și de spațiu. Am ajuns cu Evanghelia într-o lume în care radioul este primul și el mai important mijloc de comunicare în masă. Între oameni care nu știu să citească, exprimarea orală a Adevărului Scripturii este princiala modalitate de a ajunge la inimile oamenilor.

citeste mai mult

Un proiect care se desfăşoară la Spitalul Judeţean din Timişoara şi la Spitalul Municipal.

citeste mai mult

În România sunt peste 10.000 (zece mii) de localități fără nici un creștin evanghelic. Unele dintre aceste localități nu au nici biserică ortodoxă. Unele localități au 5000 de locuitori, iar altele 50.

Vrem să trimitem câte un pachet evanghelistic în fiecare din aceste localități, pe adresa primăriei, dispensar, poliție sau școală.

citeste mai mult

125 de capre pentru Africa. Pentru o familie din Africa o simplă capră înseamnă viață. Literalmente.
Copii, părinți și bunici, toți se hrănesc cu lapte de capră, de altfel un lapte foarte hrănitor.
O familie săracă din Africa trebuie să economisească bani timp de trei ani ca să cumpere o capră.

citeste mai mult

La începutul lunii august, Radio Vocea Evangheliei Timișoara a derulat un proiect intitulat Biblii pentru Egipt. Vali Giurici, împreună cu o echipă misionară, a fost acolo și a împărțit aceste materiale – ilegale pentru cultura islamică, însă cu un potențial de schimbare uriaș. A da o biblie unui musulman înseamnă închisoare, așa că echipa misionară […]

citeste mai mult

Dacă vom ajunge la oamenii care ne influențează cel mai mult copiii, avem șanse să avem formăm generații care să creadă în mod autentic în Cristos și să trăiască credința creștină practic. Ne îndreptăm înspre instituțiile de învățământ din România cu materiale de excepție. Am pus la pachet cărți și CD-uri cu conținut evanghelisitic care […]

citeste mai mult

Peste 2 milioane de refugiați în urma războiului trăiesc în frig, în foame, pe drumuri. Bisericile din Ucraina s-au mobilizat și au făcut mult peste puterile lor, ca să vină în întâmpinarea acestor nevoi. Ne-au cerut ajutorul și nu am putut să rămânem nepăsători. Sute de ascultători ai postului nostru de radio s-au mobilizat și […]

citeste mai mult

Ne rugăm pentru o minune. Avem nevoie de un alt spațiu, mai încăpător, adecvat producției de emsiuni și proiectelor pe care le desfășurăm.

Am crescut împreună cu voi în toți acești ani. Suntem mai mulți – angajați și voluntari, avem proiecte de mare amploare și spațiul a devenit foarte aglomerat.

citeste mai mult
Next Page »