Dacă vom ajunge la oamenii care ne influențează cel mai mult copiii, avem șanse să avem formăm generații care să creadă în mod autentic în Cristos și să trăiască credința creștină practic.

Ne îndreptăm înspre instituțiile de învățământ din România cu materiale de excepție. Am pus la pachet cărți și CD-uri cu conținut evanghelisitic care conține un nou-testament, câteva cărți și CD-uri cu documentare despre avort și pornografie, produse de noi, mărturii și o carte despre evoluţionism şi creaţionism, de fratele Pitt Popovici. Ne-am gândit la cei sceptici și am introdus și o carte de apologetică creştină „Mai mult decât un simplu tâmplar” de Josh McDowell și am pus un CD cu filmul Isus.

Vom trimite aceste materiale în toate şcolile, liceele, grădiniţele, universităţile, şcolile profesionale şi bibliotecile din România. Prima tranșă de 5 000 de colete a fost tipărită și împachetată, iar primele reacții ale celor care le-au primit nu au întârziat să vină. Sunt oameni care sunt confruntați cu adevărul Scripturii și care se bucură de expunerea la Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă chemăm să fiți parteneri împreună cu noi în acest proiect de anvergură.

Rugați-vă împreună cu noi, susțineți financiar acest proiect, ajutați-ne la împachetat și lipit timbre.

Vă chemăm să puneți o sămânță a credinței astăzi.

0

Sustinator

0.00 €

raised

Choose An Amount
Payment Options