“Să nu vi se tulbure inima.”
(ioan 14:1)

————————————
Video aici: https://youtu.be/M3Vd2qo0IY0
————————————

După ce stă la ultima cină împreună cu ucenicii și îl descoperă pe trădătorul Iuda, care pleacă afară în noapte, Domnul Isus Cristos le spune ucenicilor și ne spune și nouă:
“Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu, şi aveţi credinţă în Mine”.

Este cumva inima ta tulburată?
“Să nu vi se tulbure inima.”
Cum poți să ai o inimă liniștită?
Cum poți să nu ai tulburare în inimă?
Asta depinde la ce îți este conectată inima. Dacă inima ta este conectată la televizor, la internet, la știri, atunci cu siguranță este foarte tulburată.
Dar dacă inima ta este conectată la Dumnezeu, dacă ai credință în Dumnezeu și ai credință în Domnul Isus Cristos, așa cum ne spune El, atunci cu siguranță nu poate să se tulbure și nu poate fi tulburată.

Aceasta este într-un fel o poruncă pe care ne-o dă Domnul Isus Cristos: “Să nu vi se tulbure inima”.

Mai mult decât atât, influența gândurilor și a trăirilor noastre interioare asupra sănătății fizice este colosală !Domnul știe de ce spune să nu ni se tulbure inima – pentru că atunci încep să cedeze și celelalte organe, din punct de vedere fizic.

Dar din punct de vedere spiritual, dacă vrei să ai o inimă netulburată, atunci conectează-te la Dumnezeu, prin Domnul Isus Cristos, prin Duhul Sfânt, iar inima ta va fi plină de pace.

Îți garantez acest lucru: inima ta nu va fi tulburată absolut deloc dacă te deconectezi de la ce este rău, urât, distrugător și te conectezi la Dumnezeu – Cel care este viață, pace, bucurie, în Domnul Isus Cristos.

————————————-

Ioan Ciobotă

5 Decembrie 2021

===================
Mai puteți asculta:

BIBLIA AUDIO:
https://www.youtube.com/watch?v=M7f95e7YMHo&list=PLDXRCzLI3rbbX5Yb4eLobKvSSy6iO97RI

===================

www.rve-timisoara.ro