“Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în Cer şi pe pământ.”
(Matei 28:18)

 

De când e lumea și pământul, oamenii s-au luptat pentru putere, pentru control și pentru dominare.
Fiecare dictator sau tiran a vrut să fie un mic dumnezeu. Să aibă “putere absolută”, de viață și de moarte asupra supușilor săi.

Domnul Isus Hristos spune ca Lui I S-a dat “TOATĂ PUTEREA”. Aici cuvântul “putere” înseamnă putere și autoritate. Cineva dădea un exemplu: un polițist în mijlocul drumului are autoritatea să oprească un camion de 20 de tone, dar nu are puterea.
Hristos are și puterea, dar și autoritatea.

Domnul Isus a avut puterea și autoritatea de a ierta păcatele, de a scoate duhurile rele, a potoli furtuna, a vindeca bolnavii, a învia morții, a transforma oamenii din oameni răi în oameni buni și din oameni morți în oameni vii.

Hristos are puterea să te facă un om nou. Să te elibereze de orice depedențe, de la facebook până la pornografie, relații imorale, substanțe etc. Are puterea să-ți schimbe inima, mintea, viața și destinul pentru totdeauna.

Vrei?

Isus vrea să Se apropie de tine și să stea de vorbă cu tine.
Vrei?

“A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în Cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai pesus de orice!”
(1 Cronici 29:11)


Ioan Ciobotă

————————————-

8 Ianuarie 2021

————————————-

Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=K6-EGNQLtJg

————————————-