Echipa

 • Cristina Olariu
  redactor-șef

  A absolvit Facultatea de Jurnalism-Engleză, este căsătorită cu Ionică din 1995 și are doi copii – Victor și Doroteea. Pasiuni? Familia ei, în primul rând. Apoi, o mass-media creștină puternică, relevantă, cu impact; expunerea a cât mai multor oameni la Evanghelia lui Cristos și prezentarea valorilor Scripturii.

  Cristina are experiență în radio, televiziune și instruire media. A realizat mai multe emisiuni: Sunt Altfel, Dincolo de nori, 7 minute in familie, Pași spre viață, Românii de peste mări și țări, Față în față.

 • Ioan Ciobotă
  redactor

  Îi place să petreacă timp cu familia, copii. Se relaxează plimbându-se și meditând la versetele citite din Biblie. Îi place grozav să facă radio. După radio iubește televiziunea și presa scrisă.
  Are un vis. Sau două...
  Un radio creștin la nivel național.
  O televiziune creștină la nivel național.

  Cel mai mare vis:
  România să fie a lui Hristos. Cu adevărat, nu povești.

  Premii obținute cu ajutorul lui Dumnezeu:
  01. Premiul NAȚIONAL "CIVIC MEDIA AWARDS" pe anul 1998 - Radio - un documentar pe o tema socială (Premiu înmânat la Sala Palatului din București de Ambasadorul SUA în Romania.)

  02. Premiul ORGANIZAȚIEI NAȚIUNILOR UNITE - ONU - pentru jurnalism radio în Romania pe anul 2005 - un documentar despre Avort
  (Premiu înmânat la Sala Palatului din București de Ambasadoarea ONU în Romania, cu un mesaj din partea Secretarului General al ONU – excelența sa Kofi Annan)

  Cărți publicate:
  Vieți transformate, volumele 1, 2 si 3
  Depresia - durerea sufletului. Unde se poate găsi eliberare și pace ?
  Avort - Ce nume i-ai da copilului tău nenăscut ?
  Ce s-a întâmplat de fapt de Paști ?
  Homeopatie, Acupunctură, Bioenergie, Radiestezie, Cristaloterapie și alte forme de medicină alternativă. O perspectivă creștină.
  Alcoolismul - există totuși speranță!
  Singurătatea - o viață pustie ?
  Pornografia și dependența de Internet - o viață în minciună

 • Raul Damean
  redactor

  Este căsătorit cu Adina și au împreună o fetiță - Raisa. Realizatorul matinalului și a emisiunii pentru tineri ”Generația știu totul”, Raul reușește să îmbine acțiunea cu vorbele și să imprime dinamism intervalului pe care îl moderează. A mai realizat emisiunile: ”Eu cred”, „Lumea bărbatului”, ”Valiza cu păcate” și se ocupă de devoționalele și predicile lui Max Lucado.

   

 • Valentin Giurici
  redactor

  În anii copilăriei a desfăcut primul aparat de radio, ca să vadă cum funcționează și să îi aducă îmbunătățiri. Apoi au urmat un televizor și alte aparaturi. Tot în copilărie, sub îndrumarea bunicului, a memorat versete din Biblie, care i-au prins foarte bine în anii următori. 

  La vârsta adolescenței realizează că viața nu are nici un sens, fără credința în Dumnezeu. Acum descoperă dragostea perfectă și înțelege că viața merită trăită cu și pentru Domnul Isus Hristos.

  Valentin a absolvit Facultatea de Teologie, are un Masterat în Asistență - Socială, are calificări și experiență în IT.

  Este căsătorit, împreună au fost binecuvântați cu un băiat, iar ca familie sunt implicați și în slujirea în biserică.

  La Radio realizează emisiunile: ”Muncesc dar nu oricum”, ”Un sac de sare”, ”Biserica și societatea”, ”Creștini în acțiune” etc  A mai realizat emisiunile: ”Biserica de lângă mine”, ”Să-L cunoaștem pe Dumnezeu”, ”Știu ce cred” etc

   

   

 • Raluca Șorhenț
  redactor

  Raluca moderează zilnic intervalul 14-16 - ”Live cu Ralu”

  Dinamică, pozitivă și cu un mesaj încurajator, Ralu reușește să ofere zilnic porția de optimism de care ai nevoie la mijlocul zilei.

 • Sandi Coștoi
  redactor

  Prezentă în fiecare dimineață alături de Raul în cadrul unui matinal plin de informații, mesaje pozitive și multă bucurie și bună-dispoziție.

  Sandi este căsătorită cu Florin și este absolventă a Facultății de Psihologie.