Echipa

Cristina Olariu
redactor-șef

A absolvit Facultatea de Jurnalism-Engleză, este căsătorită cu Ionică din 1995 și are doi copii – Victor și Doroteea. Pasiuni? Familia ei, în primul rând. Apoi, o mass-media creștină puternică, relevantă, cu impact; expunerea a cât mai multor oameni la Evanghelia lui Cristos și prezentarea valorilor Scripturii.
citește mai mult


 


Ioan Ciobotă
redactor

Îi place să petreacă timp cu familia, copii. Se relaxează plimbându-se și meditând la versetele citite din Biblie. Îi place grozav să facă radio. După radio iubește televiziunea și presa scrisă.
Are un vis. Sau două…
Un radio creștin la nivel național.
citește mai mult


 

 

Raul Damean
redactor

Este căsătorit cu Adina și au împreună o fetiță – Raisa. Realizatorul matinalului și a emisiunii pentru tineri ”Generația știu totul”, Raul reușește să îmbine acțiunea cu vorbele și să imprime dinamism intervalului pe care îl moderează. A mai realizat emisiunile: ”Eu cred”, „Lumea bărbatului”, ”Valiza cu păcate” și se ocupă de devoționalele și predicile lui Max Lucado.


 

 

Valentin Giurici
redactor

În anii copilăriei a desfăcut primul aparat de radio, ca să vadă cum funcționează și să îi aducă îmbunătățiri. Apoi au urmat un televizor și alte aparaturi. Tot în copilărie, sub îndrumarea bunicului, a memorat versete din Biblie, care i-au prins foarte bine în anii următori.
citește mai mult


 

 

Raluca Șorhenț
redactor

Raluca moderează zilnic intervalul 14-16 – ”Live cu Ralu”

Dinamică, pozitivă și cu un mesaj încurajator, Ralu reușește să ofere zilnic porția de optimism de care ai nevoie la mijlocul zilei.


 

 

Sandi Coștoi
redactor

Prezentă în fiecare dimineață alături de Raul în cadrul unui matinal plin de informații, mesaje pozitive și multă bucurie și bună-dispoziție.

Sandi este căsătorită cu Florin și este absolventă a Facultății de Psihologie.