Radio Vocea Evangheliei Timișoara este un post de radio creștin contemporan, relevant care își propune să aducă Evanghelia cât mai multor oameni.

Radio Vocea Evangheliei Timișoara face parte dintr-o rețea care cuprinde zece statii locale care emit în FM: Bucuresti (94.2 Mhz), Brasov (94.6Mhz.), Cluj (88.3Mhz), Constanta (104.4), Hunedoara (98.00 Mhz), Oradea (92.1Mhz), Sibiu (89.4 Mhz), Suceava (94.2Mhz), Timisoara (92,2Mhz), Moldova Nouă (106.6Mhz).

Radio Vocea Evangheliei este proprietatea celor trei culte evanghelice din Romania : Cultul Baptist, Cultul Crestin dupa Evanghelie si Cultul Penticostal (Alianta Evanghelica Romania). Coordonarea administrativă a rețelei Radio Vocea Evangheliei se face de la Sediul Central din București. Acesta asigură interfața rețelei cu autoritățile și coordonează activitățile editoriale și financiare ale rețelei.

Reteaua Radio Vocea Evangheliei

Activitatea Sediului Central este coordonată de directorul general al RVE (dl. Daniel Grigoriciuc). Acesta se subordonează Adunării Generale a Asociațiilor (AGA) a Radio Vocea Evangheliei. AGA reprezintă proprietarii radioului și instanța supremă decizională în RVE. AGA este alcatuită din câte trei reprezentanți ai fiecăruia din cele trei culte evanghelice asociate.

Fiecare stație locală este susținută de un Comitet Local Radio (CLR), alcătuit din reprezentanți ai bisericilor locale. Rolul CLR-ului este să mobilizeze resurse umane și materiale prin biserici, pentru a sprijini și orienta activitatea radio a stației locale.

Comitetul Local Radio Timișoara este format din:

• Petru BULICA, pastor Biserica Baptistă nr.1 ”Betel”, Președinte CLR
• Dorel RUS, pastor Biserica Penticostală ”Speranța”, Secretar CLR
• Gabriel RĂDUCANU, prezbiter Biserica Creștină după Evanghelie ”Harul”, membru CLR
• Dumitru MOȚ, pastor Biserica Penticostală Elim, membru CLR
• Ioan FILIP, pastor Biserica Penticostală ”Poarta Cerului”, președintele Cultului Penticostal din România – membru CLR
• Moise VRĂJITOR, pastor Biserica Baptistă nr. 2, membru CLR
• Mihai BOJIN, prezbiter Biserica Baptistă nr.3 ”Emanuel”, membru CLR

Activitatea locală a RVE Timișoara este coordonată de Cristina Olariu.

Publicul țintă îl reprezintă persoanele care nu îl cunosc suficient pe Dumnezeu, astfel încât să aibă o relație personală cu El, precum și creștinii care au nevoie de restaurare, creștere spirituală bazată pe valorile Scripturii.