Au început lucrările de conectare a liniei de tramvai de pe Calea Șagului

20 mart., 2020

Angajații STPT au început miercuri, lucrările de racordare a liniei de tramvai din Calea Șagului. Șantierul a fost deschis după mai bine de două luni de la mutarea stației de măsurare a calității aerului din zonă, scrie primarul Nicolae Robu pe pagina de socializare.

Lucrările vor dura cel mult șase săptămâni, urmând ca pe această rută să circule linia 2 de tramvai. Traseul va fi cel mai probabil reconfigurat la momentul respectiv, afirmă conducerea Societății de Transport. Într-o altă ordine de idei, STPT a precizat că, programul mijloacelor de transport public este restricționat în următoarea perioadă.

Astfel, începând de astăzi, se va circula după graficul obișnuit, doar în intervalele 4:00-9:00 dimineața și 15:30-18:30 seara. În afara acestor intervale de timp, circulația se va desfășura la fiecare jumătate de oră.

Totodată, linia metropolitană 30, care circula pe ruta Timișoara – Ghiroda, va fi suspendată de luni, 23 martie. Călătoriile pe acest traseu vor fi asigurate de linia M35, precizează oficiali din cadrul Primăriei Ghiroda.

Următoarele emisiuni