Liber pentru tramvaie pe Podul Dragalina

4 oct., 2019
Imagini pentru tramvaie timisoara

Foto: Observator de Timiș

Circulația tramvaielor pe Podul Dragalina a fost reluată, după ce reprezentanții Elba au permis accesul garniturilor în bucla de întoarcere aflată pe terenul societății. Anunțul a fost făcut ieri, de primarul Nicolae Robu, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Astfel, de astăzi, timișorenii pot ajunge la Gara de Nord folosind tramvaiul. Gardul care împrejmuia terenul a fost dat jos miercuri seara, scrie primarul Nicolae Robu pe pagina de socializare. Decizia conducerii Elba l-a surprins și pe edilul Timișoarei, care s-a arătat deschis să îngroape ”securea războiului”.

”Sunt înștiințat că administratorul societății a comunicat că de mâine dimineață va fi de acord să circule tramvaiele, până când instanța se va pronunța. Important este, și cred că, timișorenii se vor bucura pentru că era total nedrept să nu poată beneficia de transport public … Sper să nu fie o informație falsă. Eu nu am dus niciun război cu ei”

Potrivit edilului, societatea Elba a fost amendată cu suma de 50.000 de lei pentru că nu au dat jos gardul după finalizarea lucrărilor de demolare, așa cum scria în autorizație.

”Astăzi am aflat că li s-a dat o amendă de 50.000 de lei pentru că acel gard trebuia să fie dat jos odată cu încheierea lucrărilor de demolare” a conchis primarul Timișoarei.

Următoarele emisiuni