Piața Mărăști a fost deschisă traficului în prima zi de școală

11 sept., 2018

Image may contain: outdoor

S-a lucrat din greu în ultimele zile pe șantierul din Piața Mărăști și totul pentru ca traficul rutier să fie redeschis în prima zi de școală. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu declara vineri, că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul săptămânii, astfel încât luni să se poată circula fără restricții.

”Rămâne valabil angajamentul că vom finaliza lucrările până la începerea școlii. Vom deschide traficul în toată zona respectivă, în dimineața zilei de 10 septembrie, când încep școlile.”

Ieri, muncitorii de la Societatea de Drumuri Municipale au finalizat trotuarul și marcajele. O dată cu lărgirea sensului la 3 benzi de circulație, s-a lucrat și pe străzile adiacente intersecției, precum și la trotuare. De asemenea, trecerea de pietoni din fața Facultății de Arte a fost redesenată, iar pe trotuarul din fața Parcului Botanic a fost marcată noua pistă pentru bicicliști. Edilul spune că a pregătit o surpriză și pentru cei vârstnici.

”O noutate. La solicitarea mai multor cetățeni cu care am interacționat, mai ales persoane vârstnice, dar nu numai, persoane care obișnuiesc să umble pe jos, vom pune o mulțime de bănci pe lângă gardul Parcului Botanic”, a precizat  Nicolae Robu.

Următoarele emisiuni