S-a deschis traficul pe Podul Eroilor

6 nov., 2019
Nicolae Robu a deschis circulația pe Podul Eroilor, în direct pe Facebook: „Facem Timișoara mai tare ca oricând”

Foto: Tion.ro

Podul Eroilor a fost deschis traficului rutier abia marți, deși inițial, municipalitatea anunțase că mașinile vor putea circula de luni, 4 noiembrie. Primarul Nicolae Robu explică că momentul a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, care nu a permis efectuarea marcajelor. Potrivit edilului, lucrările la pod vor continua, în prezent fiind executate racordurile și finisajele în zona parapeților.

”Așa cum am spus, se va lucra în continuare la racorduri, mai ales, se vor face finisaje în zona parapetelor, dar ce a fost greu a trecut, important să dăm drumul la trafic.”

În ceea ce privește accesul pe pistele de sub cele două poduri, Nicolae Robu a comentat:

 ”Încă nu putem da drumul pistelor de biciclete pe sub poduri, se lucrează la asta. Dar am făcut și asta cu această ocazie, am putut străpunge încât să nu mai fie nevoiți bicicliștii să treacă printr-o intersecție cu carosabilul la suprafață, ei pot să coboare și să aibă continuitate pe sub cele două poduri.”

Podul Eroilor, aflat în lucrări de extindere și modernizare, a costat municipalitatea peste 3 milioane de lei, bani asigurați de Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Următoarele emisiuni