Un nou drum județean intră în reabilitare

29 oct., 2019
Image may contain: 2 people, people sitting

Foto: Facebook

CJ Timiș are pregătite pentru următorul an, o serie de proiecte, dintre care cele mai multe sunt pe partea de infrastructură, potrivit declarațiilor făcute luni, de președintele Consiliului, Călin Dobra. Astfel, sunt în faza de proiectare și așteaptă ordinul de începere a lucrărilor, ranforsarea tronsonului care asigură legătura între localitatea Tomnatic și DN 6, extinderea la 4 benzi a drumului de legătură cu autostrada A1 prin Dumbrăvița, precum și lărgirea șoselei Timișoara – Moșnița Nouă. Șantierele sunt estimate să începă în primăvară, iar costurile pentru cele trei proiecte se ridică la peste 90 de milioane de lei. Explică Călin Dobra, președintele CJ Timiș:

“Este un proiect în valoare de aproximativ 7,9 de milioane de lei și o lungime de 4 kilometri. Mai mult decât atât, acest proiect este realizat și în ideea dezvoltării zonei respective pentru că, după cum bine știți, în comuna Tomnatic s-a luat decizia de a realiza centrul de legume și fructe și venim în sprijinul comunității de a realiza întreaga infrastructură și din punct de vedere al centrului dar și din punct de vedere al traficului”

De asemenea, tot în cadrul conferinței de ieri, Dobra a vorbit și despre spațiile locative construite de administrația județeană la Giroc, pentru tineri și specialiștii în medicină. Este vorba în total, de peste 300 de apartamente, dintre care doar 80 sunt dedicate tinerilor.

Următoarele emisiuni