Respectă Viața! donEază!

3 sept., 2019

Știați că, anual, peste 600.000 de persoane au nevoie de sânge şi de preparate sanguine. Din păcate, nu de puţine ori, pacienţii şi cei dragi lor se confruntă cu lipsa sângelui din spitale, iar operaţiile şi tratamentele medicale de care au atâta nevoie sunt amânate. Dar TU poți schimba această statistică! Cum? Înscrie-te și donează sânge în campania ”Respectă Viața! donEază!” organizată de RVE Timișoara în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Timișoara! Înscrierea se face accesând acest formular sau prin mesaj pe pagina de Facebook (mesajul trebuie să conțină numele și prenumele, vârsta, ora la care doriți să donați și un număr de telefon la care puteți fi contactați).

Pentru a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să citiți următorul document.

Mai multe pe CRTST

Proiect încheiat! Mulțumim donatorilor și lui Dumnezeu pentru această oportunitatea de a face o faptă bună. 

„Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele.” – Efeseni 2:10

Următoarele emisiuni