Circulația tramvaielor pe Podul Dragalina deschisă în 2019

23 oct., 2018
Image result for podul dragalina

Foto: Banatul azi

Lucrările la cele două poduri din zona Iosefin avansează, conform declarațiilor făcute vineri, de primarul Nicolae Robu. Aflat joi, într-o vizită pe șantier, edilul s-a arătat mulțumit de modul în care muncitorii s-au mobilizat. La Podul Dragalina se lucrează atât la suprafață, cât și sub pod.

„Vreau să vă informez că ieri am făcut o vizită la Podul Dragalina și la Podul Eroilor și m-am bucurat să văd că se lucrează. Pot să spun clar că, la suprafață, lucrările de reabilitare sunt într-o fază destul de avansată, nu mai e foarte mult de făcut la podurile existente. Dedesubt mai este de lucru, muncitorii erau pe schelele postate sub poduri, acolo mai e de lucru destul de mult”, a precizat Nicolae Robu.

Potrivit estimărilor, lucrările la cele două poduri vor fi finalizate abia în toamna lui 2019, ceea ce face imposibilă redeschiderea circulației tramvaielor către Gara de Nord, cel puțin în următoarele luni.

„Nu o să se poată circula, cu tramvaiul pe pod în lunile următoare, până la venirea iernii, este cert că nu o să se poată circula. Însă în 2019 se va progresa rapid cu toate lucrările. Cele de reabilitare și consolidare sunt în fază avansată și vor începe lucrările de construcție a noilor poduri care se vor face lângă cele existente”, a precizat Nicolae Robu.

Următoarele emisiuni