Începe demolarea baricadei de pe Calea Martirilor

5 sept., 2018

Pregătirile pentru demolarea porții albastre de pe Calea Martirilor au început. Operațiunea propriu-zisă de demolare va avea loc joi, traficul în zonă urmând a fi închis, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu:

 ”Se lucrează în intersecția Mareșal Prezan – Calea Martirilor, se fac ultimele operații și se pregătește demolarea acelei porți de intrare în oraș. Este o operație dificilă; se fac toate pregătirile și estimăm că joi vom fi în stadiul în care să putem face demolarea efectivă. Asta este estimarea specialiștilor, a celor care se ocupă efectiv de demolare. Le-am cerut să nu se grăbească, să ia toate măsurile ca această operațiune să se desfășoare în siguranță…”

Edilul dă asigurări că demolarea estacadei nu va dura mai mult de două zile. Lucrările vor fi efectuate de către cei de la Colterm împreună cu muncitorii din cadrul Societății de Drumuri Municipale (SDM). Astfel, vor fi închise străzile Calea Martirilor, de la intersecția cu strada Dumitru Jugănaru până la intersecția cu Bld. C-tin Prezan, precum și Bld. Mareșal C-tin Prezan, pe sensul de mers dinspre str. Drubeta spre Calea Buziașului, circulația fiind deviată pe celălalt sens de mers. Potrivit reprezentanților Colterm, atât traficul rutier cât și cel pietonal va fi întrerupt joi, începând cu ora 7. Reluarea circulației în zona va avea loc cel mai târziu sâmbătă.

”Sper ca lucrurile să meargă bine și să se termine demolarea propriu-zisă într-o zi. Dacă nu se termină într-o zi, cu certitudine se va termina în două”, a afirmat Nicolae Robu.

Următoarele emisiuni